top of page

À LA CARTE

MENU KATTILA 65 €

 

Huhtasieniä & Selleriä

Juuriselleri fondant, paistettua huhtasientä ja kuusenkerkkä-vinaigretteä (G,L)
Celeriac fondant, fried morel mushrooms and spruce tip vinaigrette

 

Kampasimpukkaa & Parsaa

Kylmäsavustettua kampasimpukkaa, green curry kastiketta, hernettä ja tilli öljyä sekä  ”Waldorffin salaattia” (G,L)
Cold smoked scallop, green curry sauce, peas, dill oil and  “Waldorff salad”

***

Ankkaa & Kaalia

Paahdettua ankkaa, perunakakkua, varhaiskaalia, puolikuivattua tomaattia,
herukkasalviakastiketta ja juuripersiljapyrettä (G,L)
Roasted duck breast, potato cake, spring cabbage, semi-dried tomato, currant sage sauce and parsley puree

 

***

 

Valkosuklaata & Appelsiinia

Paahdettua valkosuklaata, kandeerattua appelsiinia ja sitruunaloskaa (G, VL)
Roasted white chocolate, candied orange and lemon zest

 

Creme brulee & Marjoja

Creme brulee, jugurttikreemiä ja kirsikka-vadelma sherbettia (G,L)
Creme brulee, yogurt cream and cherry-raspberry sherbet


Menu Kattila Viinipaketti / Matching wines 
32 € / 38 €

Lisää Menuun / Additional extra
 

Tartar päivän raaka-aineesta 12 €

Karhunlaukkamajoneesia, pikkelöityä sinapinsiementä ja riisinäkkäriä (G,L)

Tartar from the cut of the day (FIN), wild garlic mayonnaise, pickled mustard seeds and rice crackers (G,L)

 

Kattilan juustoja - Cheese selection (G) 10 €

 

KATTILA KASVISMENU 60 €
 

Huhtasieniä & Selleriä

Juuriselleri fondant, paistettua huhtasientä ja kuusenkerkkävinaigretteä (G,L)
Celeriac fondant, fried Morel Mushrooms and spruce tip vinaigrette

 

Parsarisottoa & Saksanpähkinää 

Parsarisottoa, pikkelöityä hernettä, karamellisoitua saksanpahkinää ja ruohosipulia (G,L)
Asparagus risotto, pickled peas, caramelized walnuts and chives

 

***

 

Kvinoaa & Kaalia

Kvinoa anarcinia, sumakilla maustettua varhaiskaalia, papuja, umamidashia, juuripersiljapyre (G,L)
Quinoa with anarcinia, sumac-spiced spring cabbage, beans, umamidashi and parsley puree

 

***

Valkosuklaata & Appelsiinia

Paahdettua valkosuklaata, kandeerattua appelsiinia ja sitruunaloskaa (G, VL)
Roasted white chocolate, candied orange and lemon zest

   

Creme brulee & Marjoja 

Creme brulee, jugurttikreemiä ja kirsikka-vadelma sherbettia (G,L)
Creme brulee, yogurt cream and cherry-raspberry sherbet

 

Menu Kattila Viinipaketti / Matching wines 
32 € / 38 € 

 

Tarjoamme ennakkopyynnöstä vegaanimenun

We are happy to design a vegan menu on request

 

KATTILAN KLASSIKOITA JA VAIHTUVIA MAKUJA:
 
Alkuun / Starters:

Huhtasieni & Selleri 15 €

Juuriselleri fondant, paistettua huhtasientä ja kuusenkerkkä-vinaigretteä (G,L)
Celeriac fondant, fried morel mushrooms and spruce tip vinaigrette

 

Kampasimpukkaa & Parsaa 16 €

Kylmäsavustettua kampasimpukkaa, green curry kastiketta, hernettä ja tilliöljyä sekä  ”Waldorffin salaattia” (G,L)
Cold smoked scallop, green curry mousse, peas, dill oil and  “Waldorff salad”

 

Parsarisottoa & Saksanpähkinää 14 €

Parsarisottoa, pikkelöityä hernettä, karamellisoitua saksanpahkinää ja ruohosipulia (G,L)
Asparagus risotto, pickled peas, caramelized walnuts and chives

 

Tartar päivän raaka-aineesta 15 €

Karhunlaukka majoneesia, pikkelöityä sinapinsiementä ja riisinäkkäriä (G,L)
Tartar from the cut of the day (FIN) (G,L)
Wild garlic mayonnaise, pickled mustard seeds and rice crackers


Pääruoat / Main Course 

 

Parsarisottoa & Saksanpähkinää 26 €

Parsarisottoa, pikkelöityä hernettä, karamellisoitua saksanpahkinää ja ruohosipulia (G,L)
Asparagus risotto, pickled peas, caramelized walnuts and chives

 

Ankkaa & Kaalia 34 €

Paahdettua ankkaa, perunakakkua, varhaiskaalia, puolikuivattua tomaattia,
herukkasalviakastiketta ja juuripersiljapyrettä (G,L)
Roasted duck breast, potato cake, spring cabbage, semi-dried tomato, currant sage sauce and parsley puree

 

Black Angus Steak 44 €

Black angus ulkofileetä 200 G (AUS), perunakakkua, karhunlaukka-kampotpippuri kastiketta ja bimiä (G,L)
Black Angus sirloin 200 G (AUS), potato cake, wild garlic-kampok, pepper sauce and bimi


Kvinoaa & Kaalia 28 €

Kvinoa anarcinia, sumacilla maustettua varhaiskaalia, papuja, umamidashia ja juuripersilja pyreettä (G,L)
Quinoa anarcini, sumac-spiced spring cabbage, beans, umamidashi and parsley puree


Boullabaisse & Päivän kalaa 29 €

Klassista ranskalaista kala-äyriäiskeittoa, jättikatkarapua, sinisimpukoita ja päivän kalaa (G,L)
Classic French seafood soup, king prawns, mussels and fish of the day

 

JÄLKIRUOAT / DESSERT:
 

Valkosuklaata & Appelsiinia 10 €

Paahdettua valkosuklaata, kandeerattua appelsiinia ja sitruunaloskaa (G, VL)
Roasted white chocolate, candied orange and lemon zest

 

Creme brulee & Marjoja 13 €

Creme brulee, jugurttikreemiä ja kirsikka-vadelma sherbettia (G,L)
Creme brulee, yogurt cream and cherry-raspberry sherbet

 

Jäätelöpallo  6 €

Scoop of ice cream
 

Erityisruokavaliot huomioidaan henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden pienimuotoisiin muutoksiin

satokalenterin ja saatavuuden mukaisesti. 

Ilmoitathan henkilökunnallemme, mikäli sinulla on erityisruokavalioita tai allergioita. 

L – Laktoositon, M – Maidoton, G – Gluteeniton, VEG – Vegaaninen, * - pyydettäessä

Please inform our staff if you have any allergies or special diets.

L – Lactose free, M – Milk free, G – Gluten free, VEG – Vegan, * - available for request

 

We serve the menus only to the whole table. Dietary restrictions will be considered personally. Please let the staff know if

you have any. Restaurant reserve the right to make minor changes due the season ingredients availability.

YHTEYSTIEDOT JA AUKIOLOAJAT

Aukioloajat

TI-PE

16.00 - 22.00

LA

14.00 – 22.00

SU – MA

Suljettu

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kattila

Hallituskatu 5
33200 Tampere


0400 552 512
kattila@hopealinjat.fi

Oiva-raportti

Seuraa meitä!

  • Facebook
  • Instagram
Tripadvisor certificate
bottom of page